avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... LOCUINTE ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LOCUINTE ANL

Pentru obtinerea unuei locuinte ANL cu chirie trebuie sa indeplinesti un cat mai mare punctaj. doua puncte se acorda daca depunatorul cererii pt ANL are in intretinere o persoana, alta decat copii proprii. Intrebarea mea este urmatoarea: acea persoana trebuie sa indeplineasca vreo conditie anume ca sa fie acceptata ca persoana in intretinerea mea? adica, ma refer, de ex. trebuie sa fie pana la o anumita speta de rudenie sau ca trebuie obligatoriu sa stea in aceeasi casa unde stau si eu, sau orice alte conditii? Concret: as putea sa o iau in intretinere pe mama mea, dar care nu are acelasi domiciliu cu mine (eu stau in chirie iar ea sta in casa ei). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: flacara , utilizator 19:41, 23 Ianuarie 2011
Puteti sa luati in intretinere orice ruda . Mama fiind o persoana in varsta se presupune ca nu se poate gospodari singura.
Da,numai ca trebuie sa mergeti la primarie cu buletinele dvs.si al mamei,sa faceti o cerre de introducre in spatiu si sa ducti contractul de inchiriere pentru ca mma dvs.sa fie trecuta.Dupa care mergeti la evidenta si ii faceti mamei o viza de flotant pe maxim 1 an sau ii faceti direct buletin pe adresa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de conventie mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! avem o casa la tara , mostenire de la bunica pe care nu am reusit sa o vindem . In aceasta toamna am gasit o familie care nu are unde locui , care ... (vezi toată discuția)
Buletin 14 ani Popescu Tudor Popescu Tudor Buna ziua, In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)