avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neonorare cerere depusa la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neonorare cerere depusa la angajator

Buna seara.
Am depus acum vreo 4 luni o cerere la angajator in care solicitam sa mi se puna la dispozitie copii ale unor acte referitoare la cercetarile disciplinare la care am fost cercetat.Cererea a fost inregistrata dar nu mi s a pus la dispozitie nici un document.
Cum pot fii trasi la raspundere pentru faptul ca nu mi au onorat cererea nici in termenul de 30 zile, nici ulterior.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consultant Covasna , Consultant credite si finantari 19:36, 23 Ianuarie 2011
aveti varianta sa actionati angajatorul in judecata.
care este temeiul de drept in baza careia pot sa l actionez in instanta?
Ce poate patii angajatorul in caz ca , castig procesul?
ati respectat procedura in sensul ca ati facut contestatie impotriva solutiei date de comisia de disciplina? sesizare scrisa la ITM ati facut ca angajatorul nu v-a comunicat acele acte?
am contestat decizia de concediere disciplinara.
aceasta cerere am depus cu ocazia unei crecetari disciplinare, mai exact am fost convocat la bucuresti la cercetare disciplinara, si cand am ajuns acolo cu o intaziere de cateva minute , intarziere ce am anuntat din timp le sefa comisiei de crecetare disciplinara nu am fost lasat sa intru in sediu.
in acel moment am editat o cerere in care am solicitat sa fiu primit la cercetarea disciplinara, si daca nu vor sa ma primeasca atunci sa mi dea feruzul in scris, si in aceeasi cerere am solicitat si toata documentatia care a stat la baza cercetarii disciplinare respectiv convocari, note explicative, referate de sesizare a abaterii etc. Am datat cererea , am trecut pe el ora exacta si i am obligat sa mi inregistreze doocumentul ceea ce s a si intamplat.

As mai avea o intrebare.
In cazul in care primesc o convocare pt crecetare disciplinara in care nu scrie exact pt ce sunt chemat la cercetare atunci nu este obligatoriu si comunicarea referatului de sesizare pe baza careia se incepe cercetarea.
Daca nu mi pune la dispozitie atunci cum pot sa ma pregatesc pentru aparare, cand nici nu stiu pentru ce sunt cercetat,

Intarzierea cu aproximativ 30 minute a fost datorita unei pene de cauciuc dupa ce am acrosat bordura, ma deplasam de la Covasna la Bucuresti.
Aceasta intarziere a fost anuntata telefonic si mi s a comunicat ca e ok nici o problema.
Totusi cand am ajuns nu mi s a mai permis sa intru nici macar in cladire.
Gardianul a primit ordin sa nu ma lase sa intru si sa nu accepte nici o cerere de la mine si sa mi transmita ca daca vreau sa depun ceva act sa o fac prin posta.
Evident nu am acceptat acest lucru si i am fortat sa inregistreze cererea dupa ce i am amenintat ca voi chema presa si tv ul si fac un scandal de nota 10 in fata centralei.
Abia dupa acest lucru au inregistrat cererea.
Oare daca citam gardianul pentru a depune marturie si daca minte de frica sa nu fie dat afara ce modalitate exista ca sa declare adevarul/
eventual pot sa i solicit testul cu poligraful?
Si daca nu acepta , si nu este acceptat ca proba macar va arata ca ascude ceva si ii este frica de test.
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2011
Consultant Covasna, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalul tine in loc disciplinarul Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. Avand in vedere regula PENALUL tine in loc DISCIPLINARUL sa inteleg ca din moment ce angajatorul a depus plangere penala la organele de cercetare ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca aroxana22 aroxana22 Buna ziua. As avea si eu o cateva nelamuriri cu privire la ceea ce s-a intamplat in cadrul comisiei de disciplina care mi s-a facut. In primul rand as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara claudiak claudiak este posibila cercetarea disciplinara daca angajatul nu a anuntat ngajatorul ca si-a modificat adresa de domiciliu?multumesc. (vezi toată discuția)