avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copilul

buna ziua .am si eu o intrebare.trebuie sa nasc iar tatal copilului nu este in tara.cum procedez cu certificatul copilului.
Cel mai recent răspuns: flacara , utilizator 19:45, 24 Ianuarie 2011
Multumesc sustinatorilor.Lucrez la starea civila si de aceea mi-am permis sa -i expun doamnei posibilitatile.Nu am avut intentia de a jigni pe nimeni si nici de a comenta.Fiecare face ce vrea cu viata lui,eu doar am expus situatiile pe care le intalnesc in practica.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin certificatul de nastere daca tatal copiluli nu este in tara? cristinaiuliana cristinaiuliana Buna ziua, In luna mai 2016 voi naste un baietel, sotul meu este plecat sa lucreze in strainatate si nu va putea veni imediat cum nasc. vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate dupa casatorie florencia florencia sper sa ma ajute cineva.voi naste in spania singura,tatal nu poate veni sa-l recunoasa,copilul va fi pe numele meu(nu suntem casatoriti).ii scot copilului ... (vezi toată discuția)
Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)