avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

fratele meu cu cumnata au facut contract de vanzare cuclauza de intretinere cu parintii nostri dar erau plecati in italia de 10 ani tata cu mama iau dat in judecata casa a castigato parintii dar tata a decedat in timpul procesului fratele ne- a transmis ca va face recurs daca castiga mama in continuarie ce se va intampla are dreptul mama de partea ei sa odea cui vrea ea fara semnaturile noastre 5 fratii santem va multumesc
Cel mai recent răspuns: darabaneanu , utilizator 21:01, 23 Ianuarie 2011
Instanta poate suspenda procesul sau sa introduca in cauza mostenitorii defunctului pt partea lui.
sant introdusi mostenitori pent .partea tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere darabaneanu darabaneanu va rog sa ma ajutati fratele meu stabit in italia de 10 ani , in urma cu 6 ani venind doar pentru 4 zile au convins pe parinti sa faca acte de va cum cu ... (vezi toată discuția)
Frate decedat, dezbatere succesorala fara martori dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . va rog frumos sa-mi spuneti daca intr-un proces (dezbatere succesorala ) nu am martori pt ca vecinii nu-l cunosc prea bine pe defunct (de mai ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)