avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

Actiunea penala pentru infractiunea de denuntare calomnioasa se pune in miscare din oficiu????#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:21, 24 Ianuarie 2011
Organul judiciar se poate sesiza din oficiu dar in general se face plangere penala.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Organul judiciar se poate sesiza din oficiu dar in general se face plangere penala.

Asa este,nu este o infractiune a carei urmarire penala,necesita neaparat plangerea prealabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie sau denunt calomnios ? dumiras dumiras impotriva unei persoane care a depus o reclamatie impotriva mea ca sustrag curent electric , eu pot faceplangere prealabila de calomnie sau de denunt ... (vezi toată discuția)
Ca intre vecini florineftimie florineftimie Buna ziua Eu stau la etajul 3 din trei,iar sub mine la etajul 2 sta o femeie dusa cu capul.De 4-5 ani de cand s-a mutat,zice ca o radiez,ca ii torn diferite ... (vezi toată discuția)
Vecin reclamagiu! zdnicol zdnicol De cand a fost demis din functia de administrator, si chiar de pe vremea cand era administrator, un vecin ne strica linistea cu \"reclamatii\" la Politia de ... (vezi toată discuția)