buna ziu ,poate cineva sa ma ajute :in lunaDECEMBRIE 2010 de la locul de munca directorul de vanzari mi-a zis sa predau masina,chitantieru si facturile ramase ca nu mai e nevoie de mine si sa ma ma-i duc 5 zile cu un agent sa-i arat zona . am predat totul in seara cand mi-sa spus am fost cu agentul mai mult de 5 zile ,iar acum imi trimite scrisore sa ma prezint sa rezolvam problema ca sant apsent nemotivat din 28 12 2010 ,precizez ca am fost cu agentul pina in data de 12.01.2011(si nu am primit bani nici pe noiembrie nici pe decembrie,de predat am predat totul in data de20.12.2010) ce e de facut .VA MULTUMESC
mergi si vezi ce vrea directorul,incearca sa ajungi la o intelegere cu el sa te dea in somaj[fi diplomat]
daca nu merge asa cere decizia de concediere si vezi pentru ce te da afara[daca te da pentru absente trebuie sa efectueze o cercetare prealabila,daca nu face cercetarea decizia este nula]
fa rost de dovezi pentru a demonstra ca ai fost la munca in zilele respective in care el te-a pus nemotivat
mergi la itm fa o reclamatie
mergi la tribunal si incepe o actiune in instanta pentru recuperarea drepturilor banesti pe care le ai de primit si pentru concediere