avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii

Buna ziua,
intrearea mea este legata de citirea apometrelor.Anul trecut au fost instalate apometre ptr. apa calda si apa rece, cu toate acestea in calculul intretinerii apa rece ne este perceputa in regim pausan, administratora invocand tot felul de pretexte la intrebarile legate de citirea apometrelor ptr. apa rece.Primim facturi pe ap. doar ptr. caldura si apa calda.Deoarece suma pe care trebui s-o achit ptr. luna noiembrie ptr. apa rece este de 110 lei, cum pot refuza aceast calcul avand in vedere ca aceasta suma nu reprezinta consumul pe care-l am la apa rece.Unde pot sesiza acest fapt si cum pot refuza plata intretinerii pe luna respectiva fara a-mi aduce penalitati ptr. intarziere.Administratora refuza sa-mi spuna daca asociatia are contract cu o firma care sa citeasca apometrele de apa rece.Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:00, 25 Ianuarie 2011
Administratora poate lua in considerare citirea apometrelor de catre proprietari, iar diferenta intre consumul facturat si cel declarat sa se imparta conform celor stabilite in asociatie.
Adresati-va presedintelui asociatiei. Comitetul executiv ce zice?
Administratorul nu poate decide nimic in fata proprietarilor deoarece el este angajat al proprietarilor si trebuie sa faca asa cum vor proprietarii, nu invers!X-(
ok...si daca ea nu accepta citirea apometrelor..(nu stiu din ce cauza)....cum o pot obliga sa-mi accepte consumul pe care-l duc eu????....voi incerca sa i-au legatura cu presedintele , dar din cate am inteles sunt rude..asa ca nu stiu cat de mare ajutor poate aduce.Ce ma intriga ca toti locatarii platesc fara sa intrebe de ce sunt umele asa de mari , habar nu au ca se plateste apa in regim pausan....
Cei de l aprimariade sector ma pot ajuta in acest sens?????
Cei de la primarie v-ar putea ajuta, daca ar vrea, si in special cei de la Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum trecut gresit la apa rece alina_25 alina_25 Pe luna ianuarie 2021 cat si pe luna februarie 2021 pe listele de plata a intretinerii am fost trecuta cu 9 mc la apa rece in luna ianuarie si 7 mc pe luna ... (vezi toată discuția)
Administratorii de la asociatiile de locatari sunt controlati!!?? brailean brailean as avea si eu cateva intrebari daca se poate Administrtori de asociatii de locatari sunt verificati,controlati de cineva?? pun aceasta intrebare deoarece la ... (vezi toată discuția)
Contestatie intretinere februarie Radu_Chiran Radu_Chiran Buna ziua, Mi-am cumparat apartament nou, pe data de 24.01 mi-am pus apometre noi. La inceputul lunii martie am fost la administratie sa declar index apa ... (vezi toată discuția)