avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restructurarea postului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restructurarea postului

Buna ziua am un handicap locomotor si lucrez la o firma cu capital majoritar privat unde se fsc restructurari masive ce sanse am sa fiu dat afara ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:49, 24 Ianuarie 2011
Aveti aceleasi "sanse" ca oricare alt salariat daca postul ocupat de dvs. este printre cele supuse reorganizarii si restructurarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un pic de ajutor....concediere fortata.. zoldan zoldan va salut Am si eu o mare problema de care sper sa ma scapati dvs. Lucrez la o firma de 2 ani de zile ,firma avand ca specific vanzarea de utilaje.ideea e ... (vezi toată discuția)
Evaluare persoana afectata de reorganizare (concediu ingrijire copil 2 ani) CorinaP85 CorinaP85 Buna seara M-am aflat pana la data de 20 august 2010 in concediu de ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani. Mi s-a comunicat azi ca voi fi supusa alaturi ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva snegrisoiu snegrisoiu buna seara! la societatea la care lucrez se fac concedieri colective! criteriul prioritar spune la pct b ca vor fi afectati salariatii care indeplinesc ... (vezi toată discuția)