avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

cum se face o cerere la procuror pt urgentarea dosarului? am nevoie urgent!!!#-o
Cel mai recent răspuns: nenyionut28 , utilizator 21:06, 26 Ianuarie 2011
Face-ti o cerere prin care cereti detalii despre stadiul in care se afla dosarul.
Trebuie sa asteptati pt permis -daca trimite dosarul in instanta 1 an de la data la care hot ararea judecatoreasca ramane def si irevocabila.
Domnule Prim -procuror,

Subsemnatul ____________,inculpat in dosarul nr__________,al______domiciliat in________,str__________nr._______,sector/judet_______,nascut la data de______in_____________,jud.______,fiul lui_________si lui_______,posesor al C.I. seria____,nr.________,eliberata de____
Prin prezenta solicit sa dispuneti sa imi fie comunicat stadiul cercetarilor intreprinse in acest dosar.
Va rog sa dispuneti,urgentarea urmaririi penale,care se desfasoara in dosarul mai sus mentionat,avand in vedere ca cercetarile impotriva mea pentru infractiunea de_________au fost demarate inca de la data de _____si nu au fost nici in acest moment finalizate.
Cu respect,

Semnatura
Data

Domnului Prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria_______
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
multumesc mult!!!mi-ati fost de mare ajutor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)
Cerere urgentare solutionare dosar penal teodron teodron Buna ziua, Scriu acest fir pentru a emite urmatoarea intrebare al carei raspuns ar putea fi de un mare ajutor atat mie, cat si altor cititori aflati in ... (vezi toată discuția)
Intrebare....stadiu dosar ovidiu_uk ovidiu_uk cine imi poate oferi si mie un model de cerere catre politie/parchet in care cer informatii cu privire la stadiul dosarului/dosarelor care ma privesc. Va ... (vezi toată discuția)