avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE

O DOAMNA MA RUGAT SA INTREB URMATOARELE:BUNICA SA ARE UN APARTAMENT SI DORESTE SA IL VANDA.PENTRU VANZARE POATE FOLOSI O PROCURA PRIN CARE BUNICA A IMPUTERNICIT-O PENTRU VANZAREA ACESTUI APARTAMENT?TREBUIE SA SEMNEZE SI COPII BATRANEI PENTRU VANZAREA ACESTUI IMOBIL?MENTIONEZ CA ESTE UNIC PROPRIETAR BUNICA SA.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:46, 24 Ianuarie 2011
bunica poate face o procura prin care sa mandateze o persoana sa se ocupe de vanzarea casei. nu este nevoie de semnatura copiilor atata vreme cat bunica e proprietar exclusiv al casei, dupa cum spuneti.
Este bun exclusiv al bunicii si are drept total de dispozitie.
Ea poate insarcina pe oricine prin procura sa faca instrainarea.
anucy a scris:


PENTRU VANZARE POATE FOLOSI O PROCURA PRIN CARE BUNICA A IMPUTERNICIT-O PENTRU VANZAREA ACESTUI APARTAMENT?TREBUIE SA SEMNEZE SI COPII BATRANEI PENTRU VANZAREA ACESTUI IMOBIL?



bunica e inca in viata, nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare, proprietar decedat ari_h ari_h Buna dimineata. Am gasit un subiect similar aspectului care ma intereseaza, dar, pentru a fi sigur ca mesajul meu este citit de domnii avocati, reproduc ... (vezi toată discuția)
Mostenire SALVIA SALVIA Buna seara, am si eu urmatoarea intrebare: tatal meu poate da dea casa unei alte persoana fara consimtamantul meu? Mentionez ca sunt unica fiica iar mama este ... (vezi toată discuția)
Obtinere locuinta de la proprietar varstnic cu mostenitori laur2013 laur2013 buna ziua, Sotia mea are o bunica unde a locuit aprox. 18 ani, dupa ce ne-am cunoscut sa mutat la mine, iar bunica ramanand singura, bunica sta la parter iar ... (vezi toată discuția)