avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical in timpul preavizului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical in timpul preavizului

Am fodt anuntata ca voi fi disponibilizata. In perioada perioada preavizului pot sa beneficiez de concediu medical platit? Acest concediu medical va prelungi perioada de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:09, 24 Ianuarie 2011
1. Concediul medical suspenda preavizul care se va relua, de unde a ramas, dupa terminarea concediului medical.
2. Indemnizatia pentru concediu medical se plateste de catre angajator care o recupereaza de la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract pe perioada determinata în cazul sarcinii florinbecheau florinbecheau Bună ziua, lucrez la o firma, am contract pe perioada determinata și am rămas însărcinată, am anunțat angajatorul ca am rămas însărcinată, iar la ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba Alexiarom Alexiarom Drepturi gravida in perioada de proba (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)