cipito a scris:
Sunt parte civila deja, insa ma gandesc daca sa ma mai prezint.
Pierd mai mult daca stau zile intregi pe la tribunale decat as putea primi.
E foarte dificil de calculat, si chiar si cu regula de 3 simpla nu iese mare lucru.
Daca presupunem ca am avut atacuri sestematice de 20-30 de minute ( cam atat dureaza, in functie de cat e de puternic atacul pana se ajunge din ce in ce mai sus, ierarhic, in functie de 'robinetul administrat', la furnizori, ca sa opreasca atacul )
Maximul a fost de o ora. Plus ca nu exista nicaieri ceva inregistrari oficiale, decat niste grafice care le-am obtinut de la furnizori.
Este grav pentru un client business, care eventual factureaza online, sa nu aiba o ora semnal. Contracul cu respectiva companie mi-a fost pus in pericol si daca nu stiam sa gestionez situatia se pierdea.
Dar aceste argumente cu 'daca/parca' nu prea stau, inteleg, in fatza la judecatorie.
Deci ar fi mai bine sa ma las :)
Nu trebuie să vă prezentaţi personal la instanţă, pentru aceasta angajaţi un avocat care să vă apere interesele, altfel puteţi pierde tot sau parţial. Depinde de modul în care avocatul face apărarea pentru că în instanţă se întâmplă multe...
În final, veţi recupera toate cheltuielile ocazionate de acest proces de la inculpat.