avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... duplicat dupa act de mostenire{succesiune}
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

duplicat dupa act de mostenire{succesiune}

de unde pot obtine un duplicat dupa actul de succesiune in urma decesului parintilor si care este peoceduira .Ce acte sunt necesare?X-(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:19, 24 Ianuarie 2011
Duplicatul il puteti obtine doar de la emitentul actului de concesiune.
Acum depinde si de data decesului: inainte de 1989, intre 1990-1995 sau dupa 1995.
Pana in 1995 verificati la Arhivele statului care o sa va dea o copie certificata, dupa 1995 la notarul public care a intocmit actul.
Puteti verifica la primaria din localitatea unde e situat imobilul daca e depusa o copie a acestui act de mostenitor si solicitati o copie. O sa va fie mai usor sa obtineti copia certificata sau duplicatul.
justicemn a scris:

Duplicatul il puteti obtine doar de la emitentul actului de concesiune.

Ce concesiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Donatia unei jumatati dintr-un bun doru99999 doru99999 Buna ziua, As dori o lamurire cu privire la o situatie aparuta si anume: Bunica mea a primit(acceptat) o mostenire (un loc de veci)de la o matusa care a ... (vezi toată discuția)
Disparitie certificat de mostenitor maraV maraV Exista o baza de date notariala din care sa se poata afla daca mama noastra (suntem doua surori) a incheiat vre-un act de mostenire sau de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)