avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hipermarchet Braila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hipermarchet Braila

Buna ziua.Am lucrat la Hipermarchet [EDITAT] Braila de cand sa deschis pana la anchidere,cand sa anchis magazinul noi,angajati care am mai ramas,mai aveam de recuperat cam trei luni de salariu,nici an ziua de azi nu ni sa platit cele trei luni de salariu,nu mai zic si de sase luni de munca care nu au fost lucrate an cartea de munca.
Noi lucratori care am mai ramas pana la anchidere iam dat an judecata,la tribunal ni sa spus ca au intrat an insolventa si sa amanat procesul.
Acum nu stim ce sa facem,cat sa mai asteptam.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 10:38, 25 Ianuarie 2011
Verificati la Tribunal daca intr-adevar s-a deschis procedura insolventei impotriva firmei.
In cazul in care s-a deschis este necesar sa formulati declaratie de creanta si sa va inscrieti in tabelul creditorilor cu suma reprezentand c/v salariilor neplatite.
Este bine sa luati legatura cu lichidatorul judiciar numit in cadrul procedurii de faliment pentru a putea verifica daca figurati in evidenta firmei cu salarii neplatite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante Ramona_Jurj Ramona_Jurj Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: in august 2011 a incetat contractul individual de munca prin concediere colectiva - firma inchidea punctul de lucru. ... (vezi toată discuția)
Am muncit fara sa fiu platit. ContSters281689 ContSters281689 Buna seara.am si eu o problema.am lucrat la echipa farul constanta,timp de doi ani,cu contract de munca,iar ultimele 6 luni nu am fost platit.intre timp nu ... (vezi toată discuția)