avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... semnatura proces-verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

semnatura proces-verbal

buna ziua, am primit o amenda de la comisariatul judetean de protectie a consumatorului. la magazin eram doar eu, in calitate de gestionar-vanzator. avem calitatea de a semna procesul-verbal sau doar administratorul firmei poate. ?eu nu l-am semnat dar in procesul verbal apar ca imputernicit al firmei si sunt trecuta pe una din pagini la contravenient. in cazul in care vom contesta pv, ne putem apara tinand seama de faptl ca nu am semnat, ca eu sunt trecuta ca gestionar la contravenient si nu erau martori? Pot fi eu considerata imputernict sa semnez pv de contraventiie? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Tiberiu Savoaia , Avocat 14:47, 3 Februarie 2011
vsu a scris:

Nu cred ca va plati nimeni. Iar daca va plati cineva, Dumneavoastra veti fi aceea.
Deci, aveti grija ca firma sa conteste amenda si PV-ul (motive se gasesc) si, eventual, sa fie reprezentata de un avocat. Nu e obligatoriu, dar la persoane juridice da mai bine...

Este posibila si varianta aratata de"vsu"
Patronul ar putea sa considere ca vanzatorul este vinovat de cele constatate si ar putea sa va impute amenda.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
in nici un caz amenda nu va fi platita de persoana fizica semnatara de primirea procesului-verbal.
Buna ziua! A intuit bine dl. avocat Tiberiu.Intentia mea era sa aflu daca era corect ca cel ce a completat pv sa treaca, la rubrica de contravenient pe una din pagini numele persoanei gasite la fata locului, a gestionarului. poate avea gestionarul-vanzator, calitatea de a semna pv? acest pv nu trebuia semnat de administrator si nu de un simplu gestionar? Multumesc!
singurul in drept sa semneze in numele societatii era administratorul acesteia, el fiind reprezentantul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura contravenient alexandru78 alexandru78 sunt sofer de taxi si lucrez la un patron. am primit o amenda de la un subinspector de politie la legea 38/2003 . n-am vrut s-o semnez . seful meu era acolo. ... (vezi toată discuția)
Exista șanse de anulare a pv dacă de pe el lipsesc semnătura mea și semnătura unui martor, iar rubrica "alte mențiuni" este necompletată? Danyhass Danyhass Exista șanse de anulare a procesului verbal daca lipsește semnătura mea,necompletarea rubricii \"alte mențiuni\" și lipsa semnăturii unui martor? (vezi toată discuția)
Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)