avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARII COMPENSATORII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARII COMPENSATORII

Rog colegii sa isi epxrime opiniile profesionale cu privire la o speta: angajat functie conducere 4 luni, desfacut post in baza art. 65, alin. 1, Codul Muncii, solicitare de salariu compensatoriu conform CCM 2007-2010. Credeti ca i se cuvine acest salariu compensatoriu in conditiile in care a lucrat doar 4 luni? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 11:13, 25 Ianuarie 2011
Bineinteles ca are dreptul la acest salariu compensatoriu, acordarea acestui salariu nu este conditionata de vechimea in munca in general si nici la angajatorul care desfiinteaza postul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare salarii compensatorii din 2008 lauraco lauraco Buna ziua! In[b] martie2008[/b] firma la care am fost angajata a inchis punctul de lucru din orasul in care locuiesc, prin urmare am fost instiintati toti ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)