Buna!am doua intrebari ;1ce masuri poate lua un client impotriva avocatului care a tergiversat procesul pina la perimare?2daca in aceasta situatie chitanta pt serviciul expertizei topo[neefectuat]ramine valabila in cazul redeschideri unei alte actiuni?
in aprilie 2009am deschis in numele tatalui meu (75ani el fiind prop terenului unde loc)acti de grentuire impotriva vecinului care a demolat gardul ce delimita cele doua gospodarii;dupa distrugera parilor de beton vechi dar inca sanatosi ,a inaintat cca30cm pe lungime de50m iar pe restul de inca 20nu a mai repus alt gard si totul petrecindu-se numai in prezenta batrinilor neputinciosi.intrucit in actul de proprietate scrie clar 1208mp,din putina pensie am reusit sa platim un av si o expertiza topo.Dupa ce a primit banii avocatul a promis ca e simplu iar chitanta onorariului o va aduce la urmatoarea infatisare fapt care nu sa intimplat nici azi ,am ajuns in12okt 2009data cind trebuia sa se prezinte topometristul ,omul a spus ca in ultimul moment nu a primit acceptul judec cornetu ,avocatul ;docamdata nu se judeca este greva sa avem rabdare pina in prmavara .eu nefiind in tara de cite ori il sunam imi spunea ca in citeva zile se va programa. Revenit merg la judec. si aflu ca dosarul se suspendase din lipsa procedura adica neplata unei taxe de 11lei,am facut o cerere de repunere pe rol primind verbal termenul de la registratura 10okt 2010 X-(:(dupa o discutie telef ia-am comunicat termenul si a promis ca va fi acolo . iar am fost plecat iar el tot nu sa prezentat.dar a obtinut inca o programare21ianuarie 2011unde tot a intirziat motivind presedintei ca nu a primit nici o citatie din partea tribunalului;presedinta admitind cererea de perimare a actiunii din partea piritului care nu a fost nici macar asistat.banuiala mea ar fi ca avocatul a muls la doua capete .va multumesc.Acum sint in situatia in care va treb sa string iar bani pt o noua ac si ce e mai rau ca nu mai am nici cea mai mica incredere in a apela un serviciu de avocatura X-(