avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbarea numelui dupa casatorie si a certificatului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbarea numelui dupa casatorie si a certificatului de casatorie

buna ziua si sper sa primesc ajutorul de care am nevoie!
in urma cu aproape 2 ani m-am casatorit si din motive personale la momentul respectiv nu am luat numele sotului si acum as vrea sa schimb acest lucru!
stiu ca este posibil dar nu stiu ce proceduri trebuie sa urmez pentru a face acest lucru, schimbarea numelui si schimbarea certificatului de casatorie.
miltumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 25 Ianuarie 2011
va schimbati numele pe cale administrativa
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie mary_t13 mary_t13 As dori sa stiu care sunt pasii pt schimbarea numelui de familie...La casatorie (acum 6 ani) am luat numele de familie al sotului...dar cum locuim in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui ''minciuna'' 1735m 1735m buna ziua, as dori sa stiu cum imi pot schimba numele dobindit prin casatorie,pe care ulterior l-am pastrat dupa divort cu acordul fostului sot.numele este ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie (fara divorț). este posibil în românia pentru soțul cetățean străin? dan_daniel dan_daniel Sotia mea este cetatean strain (non-UE), suntem casatoriti de 9 ani de zile, iar pe certificatul de casatorie, la numele de familie dupa casatorie, este trecut ... (vezi toată discuția)