In 2010 in august am facut un accident. In procesul verbal au zis ca e vina mea si mi-au retinut permisul. Cand a avut loc eu am fost transportat la spital si s-a inceput urmarirea penala. In octombrie m-au chemat la politie sa dau delclaratie ca nu vreau sa incep urmarirea penala impotriva mea. Iar de atunci si pana azi nu am reusit sa fac rost de rezolutia finala. Ce tot asteapta? Exita vreo modalitate sa aflu ce se intampla cu dosarul meu?
Intai trebuie sa stii numarul dosarului, dupa care poti face o cerere scrisa la Parchetul sectorului 6, pentru vizionarea dosarului respectiv. Ai acest drept. Nu exista lege in vigoare, in baza careia sa ceri urgentarea cercetarilor.
Mergeti in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penal cu un memoriu,prin care solicitati sa va comunice stadiul cercetarilor si daca este posibil,urgentarea cercetarilor.
Accident auto
stanciustefan
Buna ziua ! Pe data de 12.12.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie in Sectorul 1 soldat cu avarierea a unui autoturism care era stationat pe ... (vezi toată discuția)