avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte viza fara paternitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte viza fara paternitate

buna ziua,
doresc sa plec in australia, pe certificatul fetitei mele in dreptul tatalui este liniuta, acest lucru imi anuleaza sansele de a obtine viza? nu prezint credibilitate ?
Cel mai recent răspuns: pepy24 , utilizator 16:53, 1 Februarie 2011
buna ziua
nu cred ca este un motiv ....dar ,incercati sa dati dovada de responsabilitate
av daniela
pepy24 a scris:

buna ziua,
doresc sa plec in australia, pe certificatul fetitei mele in dreptul tatalui este liniuta, acest lucru imi anuleaza sansele de a obtine viza? nu prezint credibilitate ?


Nici vorba. N-are nici o legatura.
mai am o intrebare, tatal stie ca vreau sa plec din tara, intre timp a mers cu mine la notar si a dat declaratie ca este tatal fetitei mele, urma sa mergem la starea civila pt recunosterea paternitatii, insa acum nu mai doreste sa o faca. ma poate opri la aeroport printr-o actiune sa nu ies din tara? si avand in vedere declaratia existenta la notar pot trece numele altui barbat pe certificatul de nastere? este fals in declaratie? ulterior poate reveni sa-si ceara drepturile de tata ?
ce-i de facut?
nu raspunde nimeni ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
pepy24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea paternitatii- fara proces pepy24 pepy24 buna seara, am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului dalina chira dalina chira BUNA ZIUA AM O FETITA IN VARSTA DE 5 ANI CU BARBATUL CU CARE NU AM FOST CASATORITA NICIODATA FETITA ESTE PE NUMELE MEU CU LINIE IN CERTIFICATUL DE NASTERE LA ... (vezi toată discuția)
Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)