avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor: incredintare minori catre tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor: incredintare minori catre tata

Buna . sant un tatic cu 3 copiii in intretinere printr-o ordonanta presedentiala la care fosta dna a facut recurs. Cel mic are 6 ani si este in plasament pentru care trebuie sa lupt si cu asistenta sociala. Nu am suport financiar pentru avocat. bani acestia ar insemna sa iau din gura copiiilor .INTREBARE : ce trebuie sa fac la infatisarea respectiva? cum sa formulez ? cum sa ma adresez instantei?termenul il am in 26 ian 2011 solicit ajutor ori pe messenger ori pe tel. 0756 601 300 va sun eu
Daca ati primit motivele de recurs va trebui sa formulati intampinare in care sa va exprimati pozitia fata de recursul formulat . Ordonanta de incredintare are efecte doar pana la solutionarea fondului procesului de incredintarea minorilor si divort .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala catacata2011 catacata2011 Buna ziua tuturor! In baza carui fapt o instanta judecatoreasca da aceasta ordonanta presedentiala? O poate cere chiar si un parinte denaturat si i se va ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori ramibebe ramibebe buna.ma poate ajuta cineva? azi am avut infatisare la tribunal privind incredintarea minorilor. nu am fost casatoriti,a plecat acum 9 ani si nu si nu stiu ... (vezi toată discuția)