avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contracte cadru la un birou de avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contracte cadru la un birou de avocatura

Referitor la contractele cadru incheiate intre un avocat si un client exista o intrebare.
Stiu ca nr. delegatiei trebuie sa coincida cu nr.contractului de asistenta, dar in cazul unui contract cadru unde se da deja un numar de contract si un nr. din delegatie, cum se mai taie o delegatie peste o luna in acelasi contract cadru(tinem cont ca nu trebuie sa taiem o delegatie fara contract)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mirabela2011 , utilizator 14:39, 25 Ianuarie 2011
se pot taia mai multe delegatii in baza aceluiasi contract .Este normal pentru ca avocatul il poate reprezenta pe client in fata mai multor institutii si atunci are nevoie de mai multe delegatii. Contractele care corespund numarului celei de-a doua delegatii se pot completa cu mentiune numelui clientului si al contractuluianterior la care se face trimitere (vezi contract...)
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu de procedura otto2007 otto2007 daca intr-un proces civil avocatul depune la dosar "delegatia" sau "imputernicirea" prin care poate reprezenta clientul respectiv si data pe care o poarta ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocatiala laura.s laura.s Sunt proaspata in profesie si am o nelamurire 1. Am vrut sa inmatriculez o masina pe numele sotului meu. Mi s-a parut logic sa nu mai merg la un notar pentru ... (vezi toată discuția)
Delegatie de substituire ? calin_andrei calin_andrei Salut, am un dosar in alt oras unde sunt eu cu delegatie intrat in dosar (contract cu clientul, delegatie in baza contractului). Vreau sa trimit la termen un ... (vezi toată discuția)