avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu Inspector protectia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu Inspector protectia muncii

Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale?
Cel mai recent răspuns: adm. , utilizator 21:19, 4 Februarie 2009
as vrea si eu numarul HG in cre se specifica ca pana la sfarsitul anului 2008 trebuie reducse noxele sau chiar eliminate multumesc mult!!!!
Buna seara.
Imi cer scuze ca postez aici, problema mea nu are nici o legatura cu salariul unui insp.prot.munci dar are cu protectia munci si anume atestarea.
Am cursul de baza (40 ore) efectuat in 2002 si binenteles un atestat ( certificat ) emis in acelas an si am inteles ca acest certificat nu ar mai fi valabil si se spune ca ar trebui sa merg la cursuri din nou. Din cat am citit din leg.319 si norme nu reiese de nicaieri ca aceste diplome ar fi anulate si nici pe diploma mea nu scrie o perioada de valabilitate.Ce asi dori eu sa aflu : - daca conf. legii aceste diplome mai sunt valabile,
- daca nu mai sunt valabile se pot face cursurile din nou si la alte firme,
- daca sunt valabile atunci mai trebuie sa dau examen din cati in cati ani, si unde se poate da examenul?
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)
Studii inspector securitate si sanatate in munca mirela_lmc mirela_lmc Buna seara! Lucrez la o societate in functia de operator calculator si de curand am absolvit un curs de Inspector SSM-90 de ore. Nu am absolvit facultatea ... (vezi toată discuția)
Securitate si sanatate in munca - Elibet - Elibet Nu ati auzit de vreo modificare a Legii 319/2006???? Nu vi se pare absurd ca doar inginerii pot fi inspectori SSM (nivelul superior)? Mi se pare ca e foarte ... (vezi toată discuția)