avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ultima luna luata in calcul la indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ultima luna luata in calcul la indemnizatia de crestere copil

Buna ziua,
Am nascut pe 26 decembrie 2010 si as vrea sa stiu dc se ia si luna decembrie (luna nasterii )in considerare la calculul indemnizatiei de crestere copil .Cand am fost sa ma informez de actele necesare pt dosar mi s a spus ca se dubleaza veniturile din luna noimembrie pt a fi 12 luni dar nu se ia in consid luna nasterii. Cum este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 26 Ianuarie 2011
Asa este ... pentru luna in care s-a nascut copilul se ia in calcul venitul realizat in luna anterioara celei in care s-a nascut copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil - referitor la veniturile realizate in ultimele 12 luni gm_ignat gm_ignat Am si eu o intrebare: am depus o cerere pentru a obtine indemnizatia de crestere copil 2 ani. Mi s-a cerut sa aduc o adeverinta de la servici cu veniturile ... (vezi toată discuția)
Luni luate in calcul corect ptr indemnizatie mirelastc mirelastc Am nascut prematur pe 26.12.2008(DPN 25.01.2009). Am intrat in concediu de maternitate pe 18.12.2008. Pe 15.12.2008 mi s-au virat si salariul si cel de-al ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru ccc focuri focuri Buna ziua S-a mai discutat pe aceasta tema si s-a raspuns: tudorvaleriu :\"In adeverinta tip, cu cele 12 luni premergatoare nasterii, la primul rand, ... (vezi toată discuția)