avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tarife avocati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tarife avocati

am scris despre cazul meu acum cateva zile si ma intrebam cam cat m-ar costa toata treaba asta cu cererea custodiei copilului,pt a sti ce trebuie facut. ce am eu de facut,mai exact. sigur ca nu astept o suma fixa sau sigura,dar macar cu aproximatie. nu am absolut nici o idee. nu am fost pusa niciodata in situatia de a avea nevoie de un avocat. multimesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:28, 25 Ianuarie 2011
variaza de la avocat la avocat si in functie de munca prestata de acesta cu rezolvarea cazului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie totala copil Mia25 Mia25 Buna seara, As dori sa stiu si eu cum pot sa am custodie totala a copilului meu. Mentionez ca inca nam divortat pentru ca nu am finantele necesare. Sunt ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil adolescent cici99 cici99 Care sunt pasii ce ii pot urma in obtinerea divortului? Sotul nu este de acord, el fiind cel care face uz de violenta verbala, psihologica, economica ,sociala ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ionutyahoocoom ionutyahoocoom Am castigat recent un proces si un recurs si nu am primit cheltuieli de judecata cu toate ca in hotarare scrie ca parata sa suporte cheltuielile de judecata si ... (vezi toată discuția)