avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatii despre ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatii despre ANRP

va rog sa ma lamuriti cum pot afla de pe site-ul ANRP stadiul dosarului depus pentru despagubiri.
Cel mai recent răspuns: lani , utilizator 17:53, 27 Ianuarie 2011
La un moment dat pe site-ul lor exista posibilitatea de a introduce nr. dispozitiei primarului si se afisa stadiul solutionarii.
Acum nu am mai gasit aceasta optiune, nu stiu daca mai e disponibila ... puteti insa sa solicitati in scris sa va comunice, indicand nr. dispozitiei primarului si localitatea.
va multumesc pentru informatii, le-am trimis o cerere pe adresa de petitii, cunoscand nr.de inregistrare a dosarului meu la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privitoare dosarului depus cu legea 10/2001 mariacameliastefan mariacameliastefan sunt din craiova si am depus dosar in baza legi 10/2001 avem numar de dosar ,avem dovada de la jurista ca a fost trimis mai departe dar nu stim ce sa mai ... (vezi toată discuția)
Liste de inregistrare a dosarelor de restituire extravilan ale anrp OAIDA-ANETA OAIDA-ANETA Buna ziua Imi poate spune cineva unde as putea gasi o lista cu toate dosarele trimise de prefecturile de judet si depuse la ANRP? Eventual informatii ... (vezi toată discuția)