avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Liste de inregistrare a dosarelor de restituire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Liste de inregistrare a dosarelor de restituire extravilan ale anrp

Buna ziua
Imi poate spune cineva unde as putea gasi o lista cu toate dosarele trimise de prefecturile de judet si depuse la ANRP? Eventual informatii despre stadiul dosarului? Pe site-ul lor nu sunt decat informatii cu caracter general.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:37, 17 August 2011
Puteti solicita prefecturii o copie a procesului verbal de predare primire pe care figureaza dosarul care va intereseaza ... asa o sa puteti vedea numarul de inregistrare la ANRP si o sa puteti cere ANRP relatii, indicand pozitia din procesul verbal si numarul de inregistrare al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine stabileste valoarea masurilor reparatorii legea 10 cristiionescu111 cristiionescu111 buna ziua. am un dosar de retrocedare pt. un teren care nu se poate retroceda .......... l-am depus la PMB , am castigat acest proces cu sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar retrocedare - legea 10/2001 marosan emil marosan emil Daca autoritatea locala depune dosarul cu dispozitia privind masurile reparatorii - nefiind posibila retrocedarae in natura - la prefectura judetului, acesta ... (vezi toată discuția)
Informatii despre anrp lani lani va rog sa ma lamuriti cum pot afla de pe site-ul ANRP stadiul dosarului depus pentru despagubiri. (vezi toată discuția)