avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna seara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna seara

am si eu o intrbare ptr dv in 2008 am deschis o firma cu fratele meu dupa eu am plecat in spania el na facut balante nimic na platit tva .si cred cA ACU SINT DESTULE DATORII MAR INTERESA CUM POT INCHIDE FIRMA ,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:00, 25 Ianuarie 2011
Inchiderea unei societati se face: 1 ) platile la zero(asa se poate inchide societatea) si 2 declararea ei in insolventa.
Se pune problema urmatoare si anume care este perioada de nedepunere a declaratiilor si de cand nu s-a efectuat plata,iar daca aveti salariati .....
Daca aveti datorii si la Bugetul de Stat si la furnizori care nu pot fi achitate prin vanzarea activelor societatii depuneti la tribunalul de care apartineti ,o cerere de declansare a procedurii insolventei . Tribunalul va analiza cererea respectiva si va da o rezolutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma, datorii, forfetar Melidna12 Melidna12 Buna ziua! Ce modalitate de inchidere, declarare faliment, etc are o firma care nu a avut nici un fel de activitate dar din cauza neglijentei asociatilor a ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)
Cum pot inchide procedura insolventei in recurs? Liliana Jarda Liliana Jarda Buna ziua, Dupa deschiderea procedurii generale a insolventei societatii unde lucrez, am formulat recurs, in speranta ca vom obtine inchiderea acestei ... (vezi toată discuția)