avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare

buna ziua!
am un var care a fost condamnat pentru omor la 15 ani de inchisoare. problema este ca nu el a omorat. a ia dat decat o palma la o batrane in casa la ea, cand la prins el a recunoscut precum ca el a omorato cu care a fost si cu un alt baiat care ala a sarvarsit fapta. el plecase. se mai poate face ceva in privinta asta???
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:22, 26 Ianuarie 2011
Informatiile pe care le furnizati,sunt putine ,iar cine il va apara trebuie sa consulte dosarul.
Alfel nu putem discuta despre culpe si dozarea pedepsei de catre instanta care l-a condamnat.
daca a-ti putea sa imi raspundeti cam cat m-ar costa pentru verificarea dosarului???
Verificarea stadiului in care se afla dosarul se poate face cum a zis Adutescu.
Studierea dosarului se va face doar daca mai exista posibilitatea de a se judeca un apel sau recurs.
Studierea dosarului nu cred ca va mai poate ajuta daca hotararea este definitiva.
Verificarea dosarului se face cu delegatie de catre un avocat platit de inculpat sau de familia lui.
Angajamentul il semneaza unul dintre acestia, el sau un membru al familiei.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. am urmatoarea problema. fratele meu e arestat pentru tentativa ... Coryna1985 Coryna1985 Buna. Am urmatoarea problema. Fratele meu e arestat pentru tentativa de omor desi el spune ca nu-i vinovat. Am văzut câteva nereguli pe durata procesului de ... (vezi toată discuția)
Circumstante atenuante- omor roberto3 roberto3 Buna ziua. Intr-un proces penal circumstantele atenuante se mai retin de catre instanta daca intra in concurs cu recidiva? E grav daca inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Termen legal recurs si formulare (penal) vm85 vm85 Buna seara, Va rog dati-mi un sfat, deoarece sunt putin cam speriat in acest moment. Sunt inculpat intr-un dosar penal, am fost arestat preventiv timp de 5 ... (vezi toată discuția)