Buna ziua, sunt nou pe acest forum si ma confrunt cu o problema care pare sa fie nerezolvabila in aceasta tara fara de legi...
Problemele sunt urmatoarele:
Tatal meu a fortat-o pe mama sa vanda casa bunicilor, care era mostenirea mamei, luand avans de X% din valoare casei si trecandu-se pe el ca mostenitor pe antecontract inainte de a o chema pe aceasta sa semneze actul de vanzare cumparare, pe care l-a semnat pt a nu crapa de rusine....
Avansul pe care-l luase nu l-am vazut nici pana in ziua de azi, in plus banii ramasi au fost ascunsi ca sa nu-i fure si pe aceia...abia dupa ce niste instalatori au trecut pe la noi sa repare cate ceva ne-am uitat sa vedem daca sunt la locul lor, dar am ramas blocati cand am inceput numaratoare, lipseau mult peste jumate din banii de o casa. Cand eram gata sa sunam la politie a venit taicameu acasa, care dupa ce a fost luat la intrebari si-a recunoscut fapta, ba chiar a avut tupeul sa-i mai ceara si pe cei ramasi.
Avocatii spuneau ca nu se poate face nimic pt ca parintii erau casatoriti pe vremea aceea si ziceau, ba ca nu exista furt intre soti, ba ca nu sunt martori la eveniment, ba ca nu se poate face nimic...
Asta in conditiile in care nici pana in ziua de azi nu stiu ce a facut cu banii pt ca nu mai vorbeste nimic, nici ce a facut cu ei si nici nu vrea sa mai recunoasca sa-l surprind pe banda, in plus nu aducea aporeape nimic acasa cand avea firme, ci i-si cheltuia banii pe amenajarea sediilor si pe bautura,sa poate veni acasa pus pe certuri, iar in casa, pe care i-si trecea firmele, i-si baga picioarele (scuzati expresia), unde veneau hartii peste hartii cu executari silite, falsuri in acte si alte grozavenii pe care le arunca in wc daca le gasea mai repede sau zicea ca sunt rezolvate...
In final au divortat sa nu mai poata face grozavenii, dupa care a acceptat sa-mi doneze apartamentul intrucat il scapa de executarile silite... desi grozaveniile au continuat incat sa trecut ca uzufruct iar acum nu munceste nimica si sta ca trantorul toata ziua stiind ca daca-l amenint ma poate scoate in strada...desi bani nu face are, iar cei furati, furati au ramas
Acuma sunt obligat sa dorm in casa cu un hot si fara speranta ca i-mi voi mai putea cumpara o casa in conditia in care raman in Romania, nu mai vb de increderea in parinti....
A-si dori sa aflu si parerea altora, poate exista totusi solutii, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
crucifixat , utilizator
08:15, 26 Ianuarie 2011