avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de arenda

incheiat in anul 2007.Intre timp arendatorul a vindut terenul care facea obiectul contractului ,iar noul proprietar solicita arendasului terenul al carui nou proprietear este.Arendasul refuza sa dea terenul.Cum se poate rezolva cazul?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:23, 26 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Vechiul proprietar trebuia sa rezilieze contractul de arenda inainte de a se efectua transferul dreptului de proprietate asupra acestuia , sau , cel tarziu , concomitent cu efectuarea acestor demersuri ...
In aceasta situatie solicitati rezolutiunea contractului de arenda .... notificand in acelasi timp arendatorul pentru punerea la dispozitie a terenului .... nu precizati in post durata pentru care a fost incheiat contractul de arenda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă adresez d-voastră cu rugămintea pentru un sfat.În ... mgf mgf Bună ziua, Mă adresez d-voastră cu rugămintea pentru un sfat.În urmă cu 5 ani, eu unica moștenitoare a proprietății de care facem vorbire ,am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren arendat giorgio_2013 giorgio_2013 Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren arabil care a fost arendat pe o perioada de 6 ani (martie 2007 - martie 2013). Conform contractului in lipsa unor ... (vezi toată discuția)