avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare sau donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare sau donatie

buna ziua!am si eu o intrebare.
tatal meu are o fata din afara casatoriei si nu vrem ca acea fata sa mosteneasca ceva.ce putem sa facem ce act trebuie sa incheiem ca dupa decesul tatalui fata sa nu mosteneasca nimic.ma intereseaza un act, contract care nu poate fi atacat ulterior.tatal meu are un imobil pe numele lui .
multumesc
Cel mai recent răspuns: blueyed , utilizator 10:56, 27 Ianuarie 2011
Contract de vanzare cumparare.
subscriu, cu mentiunea ca va fi ceva mai scump dar si mai sigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie imobil de la bunica la nepot sookie_gri sookie_gri Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta urmatoarei situatii: Bunica mea doreste sa imi faca act de donatie pentru apartamentul ei pentru ca tatal ... (vezi toată discuția)
Apartament pentru minori jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Suntem parintii a doi copii minori. Vrem sa trecem apartamentul pe numele lor cu conditia de a putea ramane in apartament atat cat suntem in viata. ... (vezi toată discuția)
Ce tip de contract caty_mioara2006 caty_mioara2006 buna ziua doresc sa inchei cu un domn de 61 de ani un contract (nu stiu sub ce forma vanzare cumparare, uzufruct, renta, intretinere\) prin care eu in ... (vezi toată discuția)