avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in post natal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in post natal

Buna ziua,
reprezint o asociatie de proprietari si avem urmatoarea problema :
ingrijitoarea noastra a nascut luna trecuta , este deci, in post natal -primeste indemnizatia pentru mamici ; cu toate acestea, doreste sa revina la serviciu, pentru ca banii primiti in prezent nu ii sunt suficienti ei si copilului ;nu vrea sa renunte cu totul la indemnizatia de crestere a copilului, vrea sa o ia pe aceea si sa lucreze cate 2 ore pe zi pentru noi, ca sa poata incasa si salariul avut inainte ;
intrebarea mea consta in aceasta :
o putem angaja (cu carte de munca, cu toate formele indeplinite legal )avand in vedere ca inainte a lucrat pe conventie civila - o putem angaja conform legii cu contract partial de munca, in conditiile in care este in post natal ?
se poate face acest lucru , si daca "da"- care este forma corecta de angajare ? cate ore/zi ? trebuie sa renunte la indemnizatia pentru copil ?
va rog respectuos , in masura in care timpul va permite, sa ma ajuti cu aceste precizari ce imi sunt necesare.
Numai bine tuturor,
Alexa
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:32, 26 Ianuarie 2011
Buna ziua. Am deschis eu un topic pe acesta tema, va invit sa il cititi ca poate o sa va lamuriti.
www.avocatnet.ro/content/for...

In perioada concediului medical nu poate lucra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pt persoane aflate in concediu de crestere copil pana la 2 ani berty berty Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie speciala si pana acum nu am gasit niciun raspuns la problema mea: sunt in concediu de crestere copil pana la doi ani ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal mara 2011 mara 2011 Buna ziua, Daca o persoana nu doreste sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de doi ani,la intelegere cu firma,aceea persoana este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului aureliana aureliana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea:Mi-am incetat activitatea la fostul loc de munca in data de 14.07.2008, iar in prezent lucrez la noul loc de munca din ... (vezi toată discuția)