avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... stiati ca unele societati bancare opresc comision la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

stiati ca unele societati bancare opresc comision la ATC?

Stiati ca ATC-urile de la [BANCA] iau comision ?Cel putin asa mi sa spus de catre un functionar al bancii...am avut un credit de nevoi personale pe care l-am achitat achitand lunar prin acest robotel care nu ia bacnote mai mici de 10ron-rata era de 225 ron eu de fiecare data punand 230ron si tot am ramas restant la banca -sunand la banca pentru intrebari functionarul mi-a spus ca acest aparat ia comision!deci atentie!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare. Identificarea unor persoane (fizice sau juridice) nu este permisa pe forum. In plus, trebuie sa incadrati subiectul la categoria corespunzatoare, or la "avertizari si banari" nu au ce posta decat moderatorii si administratorii. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza penalitatile??? julius.jr julius.jr Mama ia un credit de la o banca in valoare de 2200 ron, bani pe care ii si ia ,,in mina\" cum se spune.Mama are 65 ani.Banca calculeaza suma de rambursat in 48 ... (vezi toată discuția)
Comision la incasare - abuziv? xperyens xperyens Buna ziua, Anul trecut am facut un credit pe 3 ani la o banca. Am scadentarul ratelor trimis de catre ei (la solicitarea mea). In fiecare luna am trimis ... (vezi toată discuția)
Credit banca cica elena cica elena daca am 2 rate restanta la banca pentru credit de nevoi personale ce imi poate executa silit (vezi toată discuția)