avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere pentru minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere pentru minori

sunt divortata de un an....am doua fetite care mi-au fost incredintate mie ,iar fostul sot a fost obligat la plata pensiei de intretinere ,minima,pana acum nu a platit nimic si nici chieltuielile de judecata,momentan sunt plecata din tara dar inainte sa plec am depus o cerere la Parche prin care el este obligat sa plateasca dar nici pana in ziua de astazi nu a platit.....cum trebuie sa procedez si ce spune legea???
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: moon10 , utilizator 12:49, 26 Ianuarie 2011
daca tatal are bunuri in proprietate, le puteti executa silit pt pensia restanta. mergeti la un executor judecatoresc
interesati-va si la parchet de plangerea pe care ati facut-o
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
nu are nici un bun personal,sta impreuna cu paritnii si sora care are sot si 2 copii,cei de la parchet au trims la politia locala din orasul meu plangerea dar aceia nu au facut nimic ,sustinand ca fostul sot a declarat ca nu stie cum sa plateasca...ca nu are nici un nr de cont si ca eu sunt plecata..ceea ce este o prostie ...poate trimite prin mandat postal ,iar eu am imputernicit bunica sa se ocupe de toate problemele juridice .avand toate actele necesare..
Multumesc pt raspunsul dumneavoastra!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturile parintesti!! moon10 moon10 dupa divort mi-au fost incredintati copiii mie ,am hotararea definitiva si irevocabila din luna iunie 2010 dar fostul sot este obligat de catre judecatorie sa ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lauren lauren In urma hot. jud.din ian. 2012, fostul sot trebuia sa plateasca pensie de intretinere pentru copilul minor care mi-a fost incredintat , 100 lei lunar. Nu a ... (vezi toată discuția)
Ce prevede noul cod in privinta neplatii pensiei alimentare obtinute in urma unui divort la notar?! mihaelasis mihaelasis Problema este aceeasi...conform noului cod cum ar trebui sa procedez pentru a recupera pensia alimentara ce nu mi a fost platita de 7 luni ,unde sa ma adresez, ... (vezi toată discuția)