avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Am divortat acum 12 ani si el inceput un proces de partaj in care sotul meu a cerut ca atit bunurile mobile cit si imobile sa fie trecute pe mine dar a cerut o sulta pe care nu a mai ceruto ulterior si nu s-a mai prezentat nici pina in ziua de azi si s-a suspendat procesul.Casa am construito dintr-o mostenire pe care am demonstrat-o prin acte in fata instantei.Vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa intabulez casa cit mai ieftin .Pe terenul unde e casa eram trecuti ambii dar el nu a avut domiciliu stabil niciodata la numarul meu de casa .Ce trebuie sa fac si cit ma costa acest lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
ContSters156226, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 12:20, 26 Ianuarie 2011
In procesul acela a apucat sa pronunte vreo instanta vreo hotarare?
Adica, procesul a fost suspendat in cursul judecarii unei cai de atac (apel, recurs)?
Ori a fost suspendat chiar in prima intanta? - In acest caz ...puteti sa-i puneti cruce. E ca si cum n-ar fi existat niciodata vreun proces. Caci intr-un proces suspendat acum vreo 12 ani a fost cu siguranta constata perimarea.

Si daca ea asa, atunci trebuie sa promovati un nou proces de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua .Am o problema si va rog sa ma ajutati:Fratele meu in anul 2008 a deschis un proces de partaj cu fosta sotie.In 2010 in septembrie fosta ... (vezi toată discuția)
Platã sultã Talida Covaci Talida Covaci Într-un proces de partaj soţul pensionar urmează să-i achite fostei soţii o sultă de 3000 euro. Soţia locuieşte în Statele Unite. 1. Ce se ... (vezi toată discuția)
Cine ramine cu drepturi depline? energy_for_life energy_for_life buna ziua,as vrea sa fac iesire din indiviziune pe o casa batrineasca care este mostenire, dar problema sta in felul urmator.mi-e teama sa nu ma incurc pe ... (vezi toată discuția)