avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine ma poate ajuta cu un raspuns?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine ma poate ajuta cu un raspuns?

Buna tuturor am o mare dilema .. sunt reprezentanta asociatiei veteranilor si am 142 de persoane care au teren arabil in judetul in care locuiesc avem o problema foarte complicata sa va explic:pe o portiune din cele 150de hectare de teren am fost expropriati de catre stat problema este ca dinafara de hectarele care sau expropriat cei care au efectuat lucrarilela centura timp de 3 ani sau folosit dupa bunul lor plac de 8 hectare care apartin oamenilor din asociatie .Intrebarea mea este pot sai dau in judecata pentru pagubele aduse proprietarilor si dac da cum formulez cererea ?
Cel mai recent răspuns: ramcari , utilizator 20:40, 26 Ianuarie 2011
Da, ii puteti da in judecata dar va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat sa va formuleze cererea si sa va reprezinte in instanta.
Tinand seama de faptul ca dv stiti legea, credeti ca avem vreo sansa in fata lor si cam cat va dura un astfel de proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire acte proprietate teren flo72 flo72 Buna ziua, Va scriu in numele mamei mele mai in varsta.Impreuna cu fratele ei au mostenit 3 hectare de teren arabil in Dolj in 1990.Titlul a fost eliberat ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cu vecinatate drum/ulita adrian_patrascu adrian_patrascu Buna ziua! Detin un teren intravilan in suprafata totala de 2900 mp,din care 2100 mp teren arabil si 800 mp curti si constructii!Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Recurs la partaj lusima lusima Astazi am primit motivarea (atacabila in 15 zile)la hotararea de partaj.Am sesizat ca judecatoarea a gresit si a adunt la masa partajabila de doua ori suma ... (vezi toată discuția)