avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112

eu ca angajat, nu am contract cu casmb. medicul de familie are contract. eu sunt doar inscris la medicul de familie in listele lui de pacienti. da eu pot sa fac o declaratie pe proprie raspundere ca medicul de familie are contract cu casmb , nu eu.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:07, 27 Ianuarie 2011
Prin declaratia respectiva vi s-a cerut, cel mai probabil, sa spuneti la ce casa de sanatate sunteti arondat.
nu. contabilul vrea pur si simplu sa facem o declaratie pe proprie raspundere (scriem si codul numeric personal) ca avem contract de sanatate cu casmb. nu inteleg ce vrea sau nu stiu ce urmareste.
daca ati fost in concediul medical in anul 2010 pt. a recupara bani de la CASMB trebuie sa dati o declaratie pe propia raspundere ca sunteti pacientul medicului de familie si normal ca aveti contract cu casa de sanatate din moment ce platiti cotele ca si angajat..
altceva nu inteleg de ce ai cere..:hm:
Interventie moderator

@cris_bora va rog sa nu mai mai deschideti acelasi subiect in aceeasi sectiune.
Voi muta aici si raspunsul postat intr-un alt subiect cu acelasi continut ,deschis tot de Dvs.
Va multumesc

@cris_bora a scris:
poti sa-mi spui de ce contabilul nostru ne-a pus pe noi angajatii sa scriem declaratii de mana pe propria raspundere ca avem contract cu casmb.


@carmen.balan1967@yahoo.com a scris :
Aceasta declaratie i-ti cere sa completezi date referitoare la angajati- presupun ca si Casa la care sunt asigurati acestia - pt.ca ea (declaratia ) ajunge intr-un loc, de unde trebuiesc transmise datele catre celelalte institutii interesate (abilitate).
N-am studiat-o chiar in detaliu avand alte urgente pana acum, dar urmeaza, din pacate s-o aprofundez......



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass angajat nou rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Societatea mea are sediul in Ilfov. Am 2 angajati, dintre care unul nou. Primul angajat are ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie bebelus 5 luni puni puni buna ziua. revin la problema mea de acum cateva luni in care spuneam ca as dori sa schimb medicul de familie din cauza unor diagnostice gresite. au trecut cele ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 nicod nicod Buna ziua! In declaratia 112, am selectat gresit casa de sanatate a angajatului (Ilfov in loc de Bucuresti) pentru lunile 11 si 12.2011. Pot face ... (vezi toată discuția)