avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe/contributii din chirii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe/contributii din chirii

Buna ziua; ofer spre inchiriere un spatiu (comercial); ce taxe notariale, fiscale si contributii as. sociale ar trebui sa achit, (cronologic - de la notar pina la impozit), caci la "prima vedere" , am impresia, ca, c/val chiriei nu acopera cuantumul acestor taxe/contributii !?! :stunned: ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? :sorry: Multumesc ! :vishenka:
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
rasaritcdumitru, utilizator
Cel mai recent răspuns: rasaritcdumitru , utilizator 10:00, 31 Ianuarie 2011
Daca sunteti persoana fizica,trebuie doar sa declarati contractul de inchiriere la Administratia Financiara de care apartineti si veti plati 16% din aceasta suma. Nu veti plati cota de sanatate (5,5%) decat daca nu aveti niciun fel de alte venituri de tipul salariilor / pensiilor.
mersi, "eumarian" :vishenka:
Tess / "rasaritcdumitru"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxelor pentru chirie Srb Srb Buna ziua, daca o persoana este somera si inchiriaza un apartament cu 1500 lei/luna, cat trebuie platit la stat? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa-uri / impozitare in baza nomelor de venit rasaritcdumitru rasaritcdumitru Tin in mod expres sa MULTUMESC, siteul-ui AvocatNet si tuturo colaborotarilor sai pt. ajutorul primit prin intermediul postarilor/notificarilor promte \"la ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit trecut in sistem real cris2279 cris2279 Buna ziua, Pana acum am avut PFA cu norma de venit, care a disparut de curand. Va rog sa imi spuneti pentru PFA in sistem real: 1. actele pe care trebuie sa ... (vezi toată discuția)