avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate vs pensia pentru limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate vs pensia pentru limita de varsta

buna ziua ,
la pensia de boala e ia in calcul vechimea , grupa si se calculeaza cumva si perioadele de concediu de maternitate sau doar la cea de varsta ?
Cel mai recent răspuns: you_lee , utilizator 16:48, 27 Ianuarie 2011
Tot ce intra in calculul pensiei de limita de varsta,intra si in cea de invaliditate.
Multumesc , adica ar trebui a se ia in calcul si perioada concediului de maternitate ?
Mie nu mi-a fost calculata . Ce ar trebui a fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de boala se ia in calcul la vechimea in munca? ContSters414820 ContSters414820 Daca de exemplu aifost in pensie de boala 15ani cum se calculeaza la vechime si de unde se eau actele doveditoare.?Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate se considera vechime? nicolae12 nicolae12 Buna ziua, am stat 2 ani in concediu medical si 7 ani in pensie de invaliditate( pentru o forma de neoplasm), cand am intrat in medica aveam 16 ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Pensie boala doichitahorescu doichitahorescu Sotul meu are 63 de ani si este bolnav de diabet dependent de insulina, inca este in concediu medical urmare a unui TBC. Doresc sa stiu daca se pensineaza de ... (vezi toată discuția)