avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... formular 200 declarație venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

formular 200 declarație venit

Pentru contractele de închiriere spațiu de locuit (în lei) se mai depune formularul 200 ?
Am încercat azi să depun acest formular și am fost "sfătuit" sa nu ma grăbesc cu depunerea lui deoarece se pare că nu mai e necesar dacă este în lei plata chiriei.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:29, 26 Ianuarie 2011
Poate va ajuta:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Declaratii fisc. omvesel omvesel Despre Declaratia 205.Daca am un contract de inchiriere cu o persoana juridica,pentru un spatiu comercial,Eu persoana fizica ,proprietar al spatiului,din ... (vezi toată discuția)