buna ziua.lucrez la o firma ca si operator calculator.am predat actele necesare pt intocmirea contractului d emunca in urma cu aprox 4 luni.abia acum mi-a venit contractul de munca,dar pe care nu se afla nicio stampila de la ITM,mi s-a spus k incepand cu 1 ian 2011 pe contratcul de munca nu se mai pune stampila de la ITM,ci doar stampila firmei,semnatura sefului si semnatura mea( mentionez faptul ca semnatura mea defapt era facuta de altcineva) .ce ar trebui sa fac in cazul acesta?
Este vorba despre c.i.m. care au ca data de inceput 01.01.2011, aceste contracte nus e mai mai depun la ITM pentru inregistrare.
Contractul dvs de munca trebuia sa aiba numar de inregistrare de la ITM, avand in vedere ca ati inceput activitatea de anul trecut.
in situatia data, eu nu as avea motive sa invoc ilegalitatea si sa anulez contractul
verificati la casa de pensii daca vi-au virat contributiile
mergeti la ei si vorbiti sa depuneti o cerere
Probabil platesc contributiile si totul este OK
Oricum avand contractul din anul trecut sfatul meu este:
in fiecare an, la inceput, solicitati casei de pensii sa va comunice :
1. care este contributia platita de angajator in anul pecedent
2. care este contributia platita de dumneavostra in anul precedent
3. valoarea punctajului cumulat in anul precedent
documentul il indosariati si va pregatiti astefel dosarul de pensie
referitor la contract daca raspunsul este pozitiv (s-au platit toate contributiile)
Carte de munca
pavela
Buna ziua, as dori sa imi spuneti daca pot verifica cumva daca am fost angajat cu carte de munca? de la serviciu mi se tot zice ca nu se mai fabrica carti ... (vezi toată discuția)