avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Am 36 de ani. Sunt pensionata pe caz de boala, handicap, gradul II, epilepsie. Tatal meu a murit de curand. Pensia lui era de 1100 RON. Mentionez ca pensia mea pe caz de boala este de 220 RON. Nu am lucrat niciodata datorita problemelor de sanatate. Locuiesc cu mama mea care are o pensie de 730 Ron. Problemele de sanatate le am de la varsta de trei ani. Pot beneficia de o pensie de urmas dupa tatal meu si cat va fi aceasta pensie?
Cel mai recent răspuns: carmen33 , utilizator 20:26, 26 Ianuarie 2011
buna seara , sunt Carmen, membra in acest forum si incerc sa va lamuresc cu toate ca nu va fi un sat juridic, dar din experienta locului in care imi desfasor activitatea va pot ajuta macar cu un sfat. Dat fiind ca aveti posibilitatea de a cauta informatii juridice referitoare la conditiile de acordare a acestei pensii ati putea gasi pe un motor de cautare cum ar fi google ,caz in care nu primiti raspuns. Numai bn

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie boala vs pensie de urmas Boris Gudunov Boris Gudunov De curand am aflat ca pot beneficia de Pensie de boala. Din pacate nu am stiu acest lucru in toti acesti ani, probabil tot timpul am facut confuzie cu acea ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas sau orice alt ajutor de la stat djhojd djhojd Buna, Tata a murit in data de 2 august de cancer. A avut pensie de 1000 RON si ajutor de persoane cu handicap (grav) de vreo 400 RON. Membrii familiei sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intrebarile mele sunt legate de pensia de urmas, si ... AndiL AndiL Buna ziua! Intrebarile mele sunt legate de pensia de urmas, si nu numai. Iu urma decesului tatalui au ramas sotia si fiica acestuia, care locuiau cu el, in ... (vezi toată discuția)