avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea locuinþei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea locuinþei

Am o asigurare facultativă a locuinţei, care acoperă toate riscurile, la un asigurător care nu se numără printre societăţile care fac asigurarea obligatorie.
Este necesar să mai fac încă o asigurarea la una dintre aceste societăţi?
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:44, 27 Ianuarie 2011
Daca sunt acoperite toate riscurile acoperite de asigurarea obligatorie atunci nu trebuie sa mai incheiati asigurare obligatorie.
Nu , nu maitrebuie facuta alta asigurare.
Momentan este suficienta cea facultativa pe care o detineti. Pana la 15 iulie 2011 mai pot interveni modificari legislative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta divele divele Daca cineva isi incheie acum o asigurare de locuinta facultativa, de ex. IMOBILIA de la Astra, trebuie neaparat sa incheie si o asigurare obligatorie de ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinte remusremus remusremus Daca am asigurare facultativa a locuintei, mai trebuie asigurare obligatorie PAD (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie pentru locuinta balerina balerina As dori sa-mi spuneti care este termenul limita pentru achitarea asigurarii obligatorie pentru locuinta( 20Euro, suma minima doar pentru cutremure, inundatii ... (vezi toată discuția)