avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare in strainatate

sunt divortata si am in intretinere un copil minor.in cazul in care plec in strainatate trebuie sa anunt la protectia copilului?voi face o procura la notariat pe mama mea.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:04, 26 Ianuarie 2011
Nu trebuie sa anuntati pe nimeni.
Sunteti reprezentantul legal al minorului si trebuie doar sa va asigurati de cresterea si educarea lui corespunzatoare.
Nu stiu care este situatia dvs. insa puteti lua si minorul cu dvs.daca situatia va permite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor LidiaSav LidiaSav Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor din tara incredintat mie susan susan Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Doresc sa ies din tara cu copilul meu minor incredintat mie spre crestere si educare printr-o hotarare de divort definitiva ... (vezi toată discuția)