avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii RETINERI SALARIALE IN URMA LIPSEI IN GESTIUN
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

RETINERI SALARIALE IN URMA LIPSEI IN GESTIUN

BUNA SEARA,

IN URMA INVENTARULUI DE LA INCEPUTUL ANULUI S-A CONSTATAT O LIPSA IN GESTIUNE IN VALOARE DE 2.4 MLD LEI VECHI...DUPA O SEDINTA IN CADRUL FIRMEI S-A HOTARAT CA UNORA DINTRE ANGAJATI SA LI SE RETINA O PARTE DIN SALARIU...
LA MINE,SPRE EXEMPLU ESTE O VALOARE DE 40% DIN SALARIU...DAR LA CEILALTI ANGAJATI NU ESTE ACELASI PROCENT...DECI, PRIN URMARE NU STIU CRITERIUL PRIN CARE S-A LUAT ACEASTA DECIZIE..
URMEAZA CA IN VIITORUL APROPIAT SA PRIMIM UN PROCES VERBAL PRIN CARE NE FACEM DE ACORD SA PLATIM ACEA SUMA...

INTREBARILE MEA SUNT:

SA SEMNEZ ACEL PROCES VERBAL?
DACA NU-L SEMNEZ POT RISCA SA FIU DATA AFARA?
STIU CA NU ESTE LEGAL ACEL PROCES, DAR DACA NU-L SEMNEZ, UNDE POT RECLAMA ACEASTA NEREGULA?

MULTUMIRI ANTICIPATE!!!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 17:27, 31 Ianuarie 2011
Buna ziua.
Aveti contract de garantie materiala semnat? Daca nu, nu au dreptul sa va retina.
In contractul de garantie se mentioneaza ca este gestiune colectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza plata ultimului salariu si eliberarea cm deoarece nu semnez fisa de lichidare Nevami Nevami Am incetat relatiile contractuale cu angajatorul cu acordul partilor, iar acesta , la expirarea preavizului ( perioada in care nu am fost primit la lucru) a ... (vezi toată discuția)
Judecata pe baza gestiunii alebm alebm Buna seara, Am o mare problema cu firma la care am lucrat in anul 2008-2009, in functia de directoare de magazin(electrocasnice). Am fost data in judecata ... (vezi toată discuția)
Garantia de gestiune enache andreea enache andreea Am si eu o nelamurire.Lucrez la o firma de 2 ani si azi mi s-a comunicat kfaptul ca incepand din luna aceasta mi se va oprii la fiecare lichidare o suma de ... (vezi toată discuția)