avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna seara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna seara

am si eu o problema...am 2 rate la brd si nu am mai avut pozibilitatea sa platesc de un an jumate....daca salariul imi intra pe card la ing pot sa imi opreasca din acesti bani daca nu mai am card la ei....am inteles ceva ca maxim 30 la suta din salariu imi pot oprii....si nu am nimic pe numele meu....pot sa imi faca ceva???
va rog frum
os sa imi raspundeti!!!
multumesc
Cel mai recent răspuns: jondoe1 , utilizator 05:28, 27 Ianuarie 2011
in primul rand trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca definitiva care va fi transmisa catre un executor care la randul lui va cauta daca ai conturi la alte banci si va pune poprire pe conturile tale in care ai bani sau ti se va face poprire de1/3 din salariu in cazul in care muncesti legal [va notifica societatea la care lucrezi iar aceasta este obligata sa vireze bani in contul executorului]
in cazul in care nu ai bani in conturi sau nu muncesti banuiesc ca nu prea are ce sa-ti faca,dar te va urmarii si cand vei avea bani va opri bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la brd sub forma ... gbaranga2002 gbaranga2002 Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la BRD sub forma unui card de cumparaturi in valoare de 10.000 lei pe care ulterior nu am mai reusit sa il ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)