avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ne distram in sala de judecata
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ne distram in sala de judecata

Cand v-ati distrat ultima data in sala de judecata? Cunoasteti intamplari hazlii?

Judecatorul l-a intrebat pe martor: "Ai vazut boul?
- Cum va vad pe dumneavoastra, domnule judecator!"

Martorul trebuia sa depuna juramantul, insa refuza pentru ca este student in Biblie. (este o secta si asta de care am auzit doar in sala de judecata)
Judecatorul il intreaba: "In ce an?"

Astea mi-au venit acuma in minte, poate va amintiti voi chestii mai simpatice...
Si eu am avut un divort in care ea, 81 de ani, el 83, casatoriti de cativa ani. Doreau sa divorteze pentru ca nu-i lasau copiii sa fie impreuna. :) (Copiii astia, bunici, la randul lor, se temeau ca raman fara avere, sau ca trebuie sa o imparta cu sotul parintelui)...
Si eu i-am intrebat de ce s-au casatorit asa tarziu. Au zis ca se mai ajuta unul pe altul: batrana mai face o mancare, el mai taie lemne, o ajuta in gospodarie... intr-un fel, sunt de admirat oamenii care, indiferent de varsta, au puterea sa o ia de la inceput... Inceputurile au farmecul lor...


Banc:Un om isi duce crocodilul intr-un bar si-l intreba pe barman: - Serviti si avocati? - Bineinteles. - Atunci o bere pentru mine si un avocat pentru crocodilul meu.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2008
avTodincaVeronica, utilizator
Un tip ii povesteste prietenului sau:
- M-am despartit de sotia mea de comun acord: ea pastreaza locuinta si eu masina si biroul.
- Bine, dar cu economiile voastre cum a ramas?
- Pe acestea le pastreaza avocatul... ;)

La tribunal:
-Dumnezeu mi-e martor ca sint nevinovat,spune inculpatul.
-Imi pare rau,spune judecatorul,dar am incheiat deja audierea martorilor :)
In timpul audierii, martorul se adreseaza unei jude, spunandu-i "doamna scumpa" :D Juda, un pic (mai mult!) isterica, aflata in conflict permanent cu muritorii de rand, inclusiv avocatii, se crizeaza si pe un ton adecvat Pietei Matache, atrage atentia martorului;- auz', eu is DOMNA PRESEDINTE si nu doamna scumpa!!!
Avocatul uneia dintre parti o aproba imediat; asa este doamna presedinte, aici aveti mare dreptate!

Complet penale, minori si familie ;)
Astazi in sala de judecata: O cauza lasata pentru ora 13 pentru ca se facuse cerere de recuzare si a trebuit solutionata aceasta cerere mai inainte. Presedintele completului o doamna foarte eleganta in comportament si maniere care vorbeste cu inculpatii folosind un ton calm si bland si spunandu-le "imi pare rau domnule P. dar trebuie sa intelegeti ca cererea d-voastra nu poate fi satisfacuta pentru ca desi nu va contesta nimeni drepturile cetatenesti acestea au fost restrictionate pentru ca ati fost condamnat a opta oara".
In sala de judecata erau cam 4 persoane iar eu ascultam de cca o ora elucubratiile "savante" ale unui psihopat cu studii juridice care se apara singur. Se aude clar si precis in sala un inceput de manea. Intorc capul sa vad cine-i dobitocul si vad un individ cu ceafa groasa, lant gros de aur, bratara de aur, etc. de aur, tricou negru mulat pe burta ca un pepene imens si pantaloni albi purtati la sandale maron. "Il inchid acu'" zice ala. "Oh, va multumim pentru intelegerea pe care ne-o aratati" zice doamna judecator, imperturbabila. Individul isi umfla pieptul si zambeste cuceritor. Cateva secunde mai tarziu se aude o alta manea. Acelasi individ zambeste si face semne largi ca il inchide si pe acesta. "Dumneavoastra aveti mai multe telefoane mobile?" Intreaba doamna judecator fara sa schiteze nici macar un zambet. (eu imi bagasem nasul in dosar) "Da, sase am!" zice ala si am vazut cum parca isi dublase volumul. "E un deranj prea mare pentru dumneavoastra daca va rog sa le inchideti pe toate? " "Nuuu, daaaa,... ce deranj sa fie? Imediat le inchid! E simplu!" "Puteti sa faceti asta inafara salii de judecata?" "Sigur-sigur si p'orma vin inapoi!" "Noi suntem aici, va asteptam" incheie doamna judecator.
Cel mai interesant lucru a fost ca ....? Omul era fericit. Habar n-avea ca doamna aia simpatica "facuse misto" de el, ca-l ironizase. Parca-l aud povestind prietenilor sai: Bai frate, era una acolo, o judecatoare, mamaaaa ce bunaciune! Era lesinata frate dupe mine! Stii cum vorbea cu mine? Domnu' in sus, domnu' in jos ... ce mai, frate, era uda toata.

Judecatorul (catre un impricinat caruia ii cucuriga telefonul mobil): N-ati vazut ca pe usa salii de judecata scrie sa inchideti telefoanele mobile?
Posesorul de telefon cu cucurigu: Nu stiu sa citesc.
Judecatorul: Dar sunt si niste desene dragute acolo, nici pe alea nu le-ati vazut?
Posesorul de telefon cu cucurigu: Le-am vazut dar n-am stiut ce inseamna.
Un agent de politie caruia i se enumerau bunurile sustrase din casa victimei, scriind procesul-verbal de cfl: victima zice: un dvd, un laptop ... la care agentul scrie in pv: un lectop ....


Alte discuții în legătură

Povestiri din salile de judecata elga50 elga50 Mi-ar placea foarte mult sa citesc povestiri din salile de judecata. Sunt convinsa ca multi avocati de pe forum ar avea ce povesti. Un fel de stat la taclale, ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Do's & don'ts in fata judecatorului de divort gromaneco gromaneco BUna ziua, O buna prietena se afla in situatia urata de a divorta. Situatia se prezinta pe scurt asa: familia celor doi da nastere unei fetite. Sotia cu ... (vezi toată discuția)