avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ne distram in sala de judecata
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ne distram in sala de judecata

Cand v-ati distrat ultima data in sala de judecata? Cunoasteti intamplari hazlii?

Judecatorul l-a intrebat pe martor: "Ai vazut boul?
- Cum va vad pe dumneavoastra, domnule judecator!"

Martorul trebuia sa depuna juramantul, insa refuza pentru ca este student in Biblie. (este o secta si asta de care am auzit doar in sala de judecata)
Judecatorul il intreaba: "In ce an?"

Astea mi-au venit acuma in minte, poate va amintiti voi chestii mai simpatice...
:happy: :((

Proces stabilire paternitate…
Reclamantul cere, printre altele, sa se tina seama (si) de recunoasterea facuta de tata in fatza notarului…
Judecatorul introduce in proces… Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei, in “calitate” de parat…
Nu va doresc sa aveti client urmatoarea persoana vreodata domnilor si doamnelor avocati.
Un individ, la vreo 40 de ani, a fost trimis in judcata pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente. Respectivul, pe fondul un unui conflict cu vecina sa, in varsta de 68 de ani, a lovit-o, iar victima a scos certificat medico-legal si a depus plangere la politie. Avocatul respectivului era o domnisoara la vreo 25 de ani, nu foarte experimentata. A venit vremea audierii inculpatului, iar judecatorul, cu o inspiratie nu tocmani buna, il intreaba pe inculpat: "Cum ati lovit-o pe doamna?". Inculpatul, aflat in stare de libertate, ce credeti ca a facut? S-a napustit asupra vecinei sale pentru a-i arata judecatorului cum a batut-o.
trope_doi a scris:

:happy: :((

Proces stabilire paternitate…
Reclamantul cere, printre altele, sa se tina seama (si) de recunoasterea facuta de tata in fatza notarului…
Judecatorul introduce in proces… Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei, in “calitate” de parat…


Deh, cu SCLEP-ul se poate face procedura iar juristul lor daca nu a vazut facultatea de drept doar pe dinafara ci si pe dinauntru poate sa vina cu un inscris in care sa arate ca ei n-au nici o treaba... ma gandeam insa (amuzat) la ipoteza in care reclamantul ar fi aratat ca invoca un anumit eveniment ... iar instanta l-ar fi introdus din oficiu pe Domnul in judecata (pe principiul ca El este "vinovat" de unele evenimente ... iar procedura cu Raiul e complicata si nici nu se poate sti prea bine daca trebuie citat la adresa Raiului crestin ori alte in alte Raiuri... Oy-vey ... cum ar zice prietenul Mordechai
Una povestita de un procuror in varsta
Proces verbal intocmit cu prilejul constatarii unui accident de circulatie. In pv, se mentioneaza

... autovehiculul a fost scos din sant cu boii de militieni

Le au si altii pe ale lor…

Din arhiva unui tribunal texan:
Pentru a scurta pe cat posibil suferintele numitului Jones Albert, executia va avea loc maine dimineata, dupa breakfastul domniei sale, la ora care va conveni cel mai bine serifului si care va fi cea mai agreata de acuzat.

O sentinta din Franta secolului XVI:
Ascultand ambele parti si dand dreptate locuitorilor din Villenoce, admonestam omizile sa se retraga de pe recolta in termen de sase zile. In caz contrar declarandu-le blestemate si excomunicate.
(Troyes, in Champagne, 9 Iulie 1516).

Alte discuții în legătură

Povestiri din salile de judecata elga50 elga50 Mi-ar placea foarte mult sa citesc povestiri din salile de judecata. Sunt convinsa ca multi avocati de pe forum ar avea ce povesti. Un fel de stat la taclale, ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Do's & don'ts in fata judecatorului de divort gromaneco gromaneco BUna ziua, O buna prietena se afla in situatia urata de a divorta. Situatia se prezinta pe scurt asa: familia celor doi da nastere unei fetite. Sotia cu ... (vezi toată discuția)