avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scanarea cartilor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scanarea cartilor de munca

Buna dimineata.
As dori sa stiu si eu pana la ce data trebuiau duse la ITM cartile de munca pentru scanat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kristall_c , utilizator 10:46, 12 Februarie 2013
Da, asa este. E vorba de Casa de pensii.
Scuze, mi-am dat seama dupa ce am scris.
Multumesc.
Am observat ca pe una din Carnetele de Munca ale unui angajat nu este trecur "Scanat...". El lucreaza la firma noastra din Noiembrie 2010. Nu are lipit nici stickerul cu CNP-ul si numele. Ultimul loc de munca trecut este din 2006. Ce ar trebui sa fac eu acum? Trebuie dus la scanat?#-o#-o
Trebuie dus la scanat numai daca are perioade lucrate dinainte de 01.04.2001.
da...lucreaza din 1996.....pppfuuuu, deci trebuie dusa cartea de munca la Pensii...Multumesc de raspuns
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Sotul meu nu are pe cartea de munca acea stampila cu scanat si arhivat, desi cartea de munca a fost la angajator.
la fel si parintii mei, au doar o stampila cu prelucrat (dar nu si cea cu arhivat) - ce inseamna asta, ca nu au cartea de munca scanata la casa de pensii? ei urmeaza sa se pensioneze, au peste 30 de ani de munca...
Iar cand am fost la casa de pensii sa verific daca se gaseste in baza de date cartea de munca a sotului, functionara a spus ca nu e, si a ridicat din umeri cand am intrebat ce putem face sa rezolvam, unde o putem scana? lucreaza din 1998, e absurd sa piarda atatia ani de munca, pentru ca aceasta campanie nu a fost mediatizata cum trebuie .

Exista o solutie?

Multumesc,
Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca de dupa 2001 Garname Garname Am citit pe site ca potrivit HG nr. 1456/2009 pentru modificarea alin. (6) al art. 2 din Hotararea Guvernului nr. 1.768/2005 privind preluarea din carnetele de ... (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca turlete turlete buna ziua , la ultimul loc de munca care avea sediul in constanta ,in momentul in care am dat cartea de munca la firma pentru a o duce la i.t.m. constanta ... (vezi toată discuția)